Afbeelding

Kaartverkoop WiSH Outdoor 2015 van start

NULL

Kaartverkoop WiSH Outdoor 2015 van start


Beek en Donk - Gedurende het weekend van 3, 4 en 5 juli strijken wederom duizenden festivalliefhebbers neer in Beek en Donk voor de 9e editie van WiSH Outdoor. Het cross-over festival, dat in de loop der jaren veel bekendheid heeft verworven in binnen- en buitenland, verkocht onlangs in een recordtempo al haar early bird tickets. Op dinsdag 3 maart, klokslag 20.00 uur, gaat de officiële reguliere kaartverkoop van start.

Grote namen, grote stages
Waar het festival al sinds jaar en dag bekend staat om haar imposante decoratie en podia (een van de grootste van Nederland), weet de organisatie ook jaarlijks een uitgebreide line-up te presenteren. Showtek, Kensington, Sunnery James & Ryan Marciano, Typhoon, Dannic en D-Block & S-Te-Fan zijn slechts enkele namen die het festival reeds naar buiten heeft gebracht. De komende weken zullen er nog tientallen diverse (grote) artiesten worden gepresenteerd.

Festivalweekend
Het festival begint officieel op vrijdag 3 juli en eindigt op zondagavond 5 juli. Waar de vrijdag en zaterdag vooral georiënteerd zijn op elektronische dancemuziek en een ouder publiek (18+), biedt de zondag van het festival een uitgebreide programmering van pop en dance, die geschikt is voor alle leeftijden. Festivalbezoekers hebben tevens de mogelijkheid om gedurende het weekend te overnachten op Camp WOW!, de officiële WiSH Outdoor festivalcamping, die vlakbij het festivalterrein ligt.

Kaartverkoop WiSH Outdoor
Op dinsdag 3 maart om 20.00 uur start de officiële verkoop:
Ticket Prijs
Camp WOW! 17,50
Fortunate Friday 29,50
Smashing Saturday 48,50
Surprising Sunday 29,50
2 days adventure pass (vr+za) 59,50
2 days adventure pass (za+zo) 59,50
Full adventure weekend pass 72,50
2 day adventure pass (vr+za)+ camp WOW! 75,00
2 day adventure pass (za+zo)+ camp WOW! 75,00
Full adventure weekend pass (+camp WOW!) 85,00
Kinderticket (t/m 12 jaar) zondag 5,00

Kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar hebben dit jaar op zondag toegang voor slechts 5 euro. De organisatie heeft deze keuze gemaakt zodat het de allerkleinste bezoekers van WiSH Outdoor ook kan voorzien van een leuke dag door middel van een vernieuwde kinderarea.

Verkoop
Tickets zijn verkrijgbaar via www.wishoutdoor.com en via alle Primerawinkels in Nederland en België.
Voor meer informatie omtrent WiSH Outdoor, kijk op www.wishoutdoor.com, www.facebook.com/wishoutdoor en www.twitter.com/wishoutdoor.