Afbeelding
Foto:

Voorbespreking De Werkgroep

Politiek nieuws Politiek

Laarbeek - De Werkgroep houdt op maandag 17 juni de voorbespreking van de raadsvergadering van 20 juni. De voorbespreking is in de Dreef in Aarle-Rixtel, om 20.15 uur staan de koffie en thee klaar.

Op de agenda van de raadsvergadering staat onder andere; voorstel tot vaststelling van de integrale visie voor Het Gulden Land. Dit is het gebied vanaf de kop van Aarle-Rixtel, via de Bundertjes tot aan het centrum van Helmond Noord. Ook kunst als verbinding staat op de agenda. Evenals het voorstel tot vaststelling van de Startnotitie Regionale Energiestrategie (RES) van de Metropoolregio Eindhoven en de Gemeenschappelijke Regeling Peelgemeenten inzake het Regionale beleidsplan Schuldhulpverlening. Je kunt de volledige agenda vinden op de site van de gemeente.

Je bent van harte welkom in de Dreef om mee te praten. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen en wil je toch je mening kenbaar maken, stuur dan even een mailtje: dewerkgroep@gmail.com of neem contact op met een van de raadsleden. Je vindt hun contactgegevens via www.dewerkgroep.nl of bel met Rick van Bree, raadslid van De Werkgroep. Hij is bereikbaar via 0492-463951.