Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 81bcf8
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)
Evenementen

HV Bedo houdt schoolhandbaltoernooi

  Sport

Beek en Donk - Net als voorgaande jaren organiseert Handbalvereniging Bedo uit Beek en Donk een schoolhandbaltoernooi voor de kinderen van de basisscholen uit Laarbeek en de St. Nicholaas uit Boerdonk.

Tijdens dit 17e Laarbeekse schoolhandbaltoernooi kunnen kinderen kennis maken met de handbalsport. Het toernooi is voor kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van de basisschool en wordt gehouden op donderdag 2 januari 2020 in Sporthal D'n Ekker te Beek en Donk. De winnaars van groep 8, bij zowel de jongens als de meisjes, mogen deelnemen aan de voorronde van het Nederlands Kampioenschap Schoolhandbal, wat in juni 2020 wordt gehouden. Daar strijden zij tegen de winnende teams van het schoolhandbaltoernooi uit andere gemeenten.

Opgeven voor het schoolhandbaltoernooi kan via het opgaveformulier dat op de basisscholen is uitgedeeld en kan tot en met 29 november 2019. Er bestaat de mogelijkheid dat coaches van handbalvereniging Bedo de opgegeven teams tijdens het toernooi begeleiden. Als daar behoefte aan is, kan dit op het opgaveformulier worden vermeld.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>