Willem Aarts nieuwe hoofdtrainer Sparta'25

Sportnieuws

Beek en Donk - Willem Aarts, 35 jaar en geboren, getogen en woonachtig in Deurne. In het dagelijks leven is hij werkzaam (inkoop) bij Flint-Group in Helmond, een fabrikant van drukinkten.

Als voetballer is hij actief geweest voor SJVV en in de jeugd bij Helmond Sport. Dat ging allemaal heel goed, totdat hij op zijn 14e jaar in een wedstrijd met een regionaal selectieteam een dubbele beenbreuk opliep en langer dan een jaar was uitgeschakeld. Na deze blessure nog enkele jaren bij SJVV gespeeld, maar door aanhoudende blessures aan lies en heup moeten besluiten op jonge leeftijd te stoppen met voetballen.

Hij wilde toch betrokken blijven bij het voetbal en werd jeugdtrainer bij SJVV. Dat beviel hem zo goed dat hij de trainersdiploma’s wilde gaan halen. Hiervoor moest hij een jeugdteam gaan trainen op divisieniveau. Gelukkig kreeg hij daarvoor de kans bij ZSV. Uiteindelijk heeft hij daar 4 seizoenen mogen trainen, waarin hij met de A1 de 2e Divisie bereikte.

Na ZSV kreeg hij in 2013 de kans om weer terug te keren bij SJVV, als hoofdtrainer. Met SJVV heeft hij 2 seizoenen bovenin de 3e Klasse C meegedraaid. Daarna maakte hij de overstap naar MULO. Met MULO werd afgelopen seizoen het ongeslagen kampioenschap in 5H binnengehaald.

In december 2015 nam Sparta'25 contact met hem op om hoofdtrainer te worden. Hij ziet deze stap als een mooie kans om door te ontwikkelen als trainer. Hij vindt Sparta'25 een grote club met een rijke historie en goede uitstraling in de regio en daarom een eer om trainer te mogen zijn van de groen-witten.

Hij gaat er alles aan doen om met verzorgd en aanvallend voetbal weer richting die tweede klasse te gaan! Sparta’25 wenst Willem veel plezier en succes.

Frans Kluijtmans neemt afscheid als jeugdvoorzitter
Op 30 mei heeft Frans na vier jaar jeugdvoorzitter te zijn geweest op een ingelaste algemene ledenvergadering zijn taak als jeugdvoorzitter overgedragen aan zijjn opvolger Jan Verheijen. Vier jaar die hem altijd zullen bij blijven als heel waardevol. In die vier jaar heeft hij gezien dat Sparta'25 beschikt over een geweldige groep vrijwilligers die de vereniging die uitstraling geven die het nu heeft.

Als scheidend jeugdvoorzitter kijkt hij met trots terug op de jeugdafdeling van Sparta'25. Een jeugdafdeling waar een grote groep mensen er elke week weer voor zorgt dat uw kinderen een gezonde en fijne vrijetijdsbesteding kunnen hebben. Het doet hem daarom goed dat hij met een fijn gevoel het stokje kan overgeven aan Jan Verheijen. Jan is een echte Spartaan met veel bestuurservaring. Frans is uiteraard niet voor Sparta'25 verloren want hij hoop nog lang deel te mogen uitmaken van deze schitterende club.
Bij zijn afscheid had hij nog wel een belangrijke vraag: Bent u in de gelegenheid om iets voor Sparta'25 te betekenen, meld je dan aan als vrijwilliger! De jeugd van Sparta'25 is u eeuwig dankbaar.

Frans bedankt voor de jaren dat je de jeugd hebt geleid en goed dat ze nog jaren van jouw inzet gebruik mogen maken.