Gezamenlijke seizoensopening Flamingo's en VV Mariahout

Sportnieuws

Mariahout - Korfbalvereniging Flamingo's en de jeugdafdeling van VV Mariahout houden zondag 4 september de seizoensopening. Voor de derde opeenvolgende keer wordt gezamenlijk Mieskes seizoensaftrap gehouden om de start van het seizoen op sportpark de Heibunders te vieren.

Het sportveld zal weer rood-wit en geel-blauw kleuren als tijdens deze dag alle nieuwe jeugdteams van beide Mariahoutse verenigingen worden gepresenteerd. Er worden leuke activiteiten gehouden, en voor de jongste kinderen is er een springkussen en een gratis loterij.

Vanaf 10.30 uur is iedereen van harte welkom op Sportpark de Heibunders, om samen het korfbal- en voetbalseizoen 2016-2017 feestelijk te openen. Om 11.00 uur start de presentatie op de tribune van het hoofdveld van VV Mariahout. In totaal worden zo'n 230 jeugdleden in de leeftijd van 5 tot 19 jaar aan u voorgesteld. Ook worden de trainers en leiders gepresenteerd en worden alle sponsoren voorgesteld en bedankt voor hun steun en financiële bijdrage. Vervolgens zal van ieder team een teamfoto worden gemaakt. Na de presentatie staan voor de teams allerlei leuke activiteiten op het programma.

Op deze dag vinden er ook oefenwedstrijden plaats van twee Seniorenteams van korfbalvereniging Flamingo's. Om 12.15 uur speelt Senioren 2 een wedstrijd tegen Nijnsel 2 en om 13.30 uur speelt Senioren 1 een wedstrijd tegen Nijnsel 1. Aansluitend aan de seizoensopening die om 13.30 uur eindigt, speelt om 14.30 uur Mariahout 1 zijn eerste competitiewedstrijd tegen SCI/FLYNTH 1.

De organisatie gaat ervan uit dat het weer een mooie, gezellige seizoensopening wordt, waar iedereen goed voor de dag komt en waar ze met plezier het nieuwe seizoen inluiden. De dag is voor iedereen toegankelijk, kom ook kijken op zondag 4 september om 11.00 uur op Sportpark de Heibunders in Mariahout!