Afbeelding

FC Avondrood beloont grandioze comeback

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - FC Avondrood boekte haar eerste seizoenzege in het 3e duel. BrabantTent was het slachtoffer. Na 8 minuten zag het er niet naar uit dat BrabantTent deze avond de punten aan FC Avondrood moest laten.

Ze leidden met 3-0 om vervolgens in de resterende speelminuten 6 treffers om de oren te krijgen. B. van der Kruissen was de grote man aan Avondrood-kant. Hij wist viermaal het net te vinden en zodoende FC Avondrood aan de eerste driepunter te helpen.

Ook Meulensteen/ van Lieshout mocht weer eens proeven van de smaak van een overwinning. Na een hele reeks nederlagen, waaronder in de A-klasse, was het eindelijk weer raak! DK Garagebedrijf kon geen echte vuist maken tegen de geslepenheid van Meulensteen. Gestaag liepen zij naar een nette 4-0 zege uit en mochten ze juichend de armen in de hoogte steken.

De A-klasse kende een spannend en boeiend duel tussen Café-Zaal de Tapperij en Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt. Sevenmiles wilde zich duidelijk revancheren voor een eerdere eclatante nederlaag. Ze bemachtigden ook een voorsprong, maar de rappe en technische benen van R. Ros bleken uiteindelijk ook hen te machtig. Drie goals van hem brachten De Tapperij de tweede driepunter van het seizoen.

Heesakkers Administratie & Advieskantoor wist de drie punten ook in eigen bezit te houden. FC van de Burgt was wel een taaie opponent en met nog een vijftal minuten te spelen werd de inmiddels verkregen achterstand dan ook verkleind tot 2-1, waarna N. Brouwers alsnog de veilige 3-1 in het voordeel van Heesakkers op het scorebord schoot. Daarmee heeft Heesakkers al 4 punten behaald in het nog prille seizoen. FC van de Burgt wacht nog op haar eerste punt.

1.FC Geerts laat er geen gras over groeien bij haar comeback op het hoogste schavot. Nu waren het de mannen van Rijwielhandel van den Berg die als schietschijf dienden. Maar liefst zevenmaal kon 1. FC Geerts het leder tegen de touwen jagen. P. van der Bruggen excelleerde met een drietal treffers. De arme rijwielhandel kon daar niets tegenoverstellen en kon zodoende de hatelijke 0 niet van het scorebord krijgen.