ASV'33 JO11-1

ASV'33 JO11-1 ongeslagen kampioen

Aarle-Rixtel - 2 weken geleden leek het vooruitzicht op een kampioenschap in de 1ste klasse voor ASV'33 JO11-1 vergeven na een gelijkspel tegen Brandevoort. Echter toen de koploper vervolgens vorige week zelf punten liet liggen, kreeg ASV het kampioenschap weer in eigen hand. Echter moest er wel gewonnen worden tegen een geduchte tegenstander: Someren.

Afgelopen zaterdag 25 november was het zover en werd de kampioenswedstrijd gespeeld op Sportpark de Hut in Aarle-Rixtel. Er was een gezonde wedstrijdspanning onder de spelers en trainers, maar ook voldoende zelfvertrouwen om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen.

Vanaf de eerste minuut zat ASV goed in de wedstrijd. Er werd geconcentreerd gevoetbald en achterin werd niets weggegeven door keeper Finn Verhoeven en laatste man Yennick Roes. Na 15 minuten maakte ASV de eerste verlossende goal. Na een spannende eerste helft ging ASV de rust in met een 3-0 voorsprong. Deze voorsprong gaf tijdens de rust een fijn gevoel, maar het was voor iedereen duidelijk dat ook een goed spelend Someren zich niet zomaar gewonnen gaf.

Ook in de tweede helft werd er door iedereen hard gewerkt. De slag op het middenveld werd met oa Ruben Verhappen, Mees van Lieshout, Lenn van Berlo en Jelmer Maas gewonnen door ASV. Uiteindelijk wist ASV met een zeer sterke voorhoede de kansen goed te benutten wat resulteerde in een einduitslag van 7-2, met doelpunten van Sam Sanders, Bjorn Verhoeven (3x), Maurits Beaumont (2x) en Ruben Verhappen.

Wat een ontlading! Met flessen (kinder)champagne, fakkels, spandoeken en bekers werd het kampioenschap uitbundig gevierd samen met de vele supporters. Na een rondrit door het dorp werd het voor de spelers een onvergetelijke dag.