Afbeelding

Sparta'25 dankt vrijwilligersen sponsoren

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Sparta'25 kijkt terug op een mooie vrijwilligers- en sponsoravond. Met de kerst heeft Sparta'25 de vrijwilligers al in het zonnetje gezet met een heerlijke taartje of een flesje wijn. Sparta waardeert de vrijwilligers enorm.

Liefst 180 aanmeldingen maakte de kantine vol en gezellig. Een woord van dank voor trouwe sponsor Danny Megens die met zijn hapjes wederom zorgde voor de inwendige mens. Alle vrijwilligers en sponsoren nogmaals dank voor jullie betrokkenheid bij Sparta'25.

Vrijwilliger van het jaar
Niet één persoon maar de gehele commissie Rommelmarkt Sparta'25 is vanavond tijdens de jaarlijkse vrijwilligers- en sponsoravond van Sparta'25 verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar. Zij volgen hiermee Henri van Lierop op die de prijs vorig jaar in ontvangst mocht nemen. De prijs ter waarde van €100 is ter beschikking gesteld door de Vrienden van Sparta'25. De winnaar mag zelf een doel binnen Sparta'25 bepalen waaraan het geld wordt besteed.

De commissie rommelmarkt heeft in twee jaar de jaarlijkse rommelmarkt van Sparta'25 succesvol op de kaart gezet. Het evenement was ook afgelopen jaar weer uiterst succesvol en bracht een mooi bedrag in laadje voor Sparta'25. Ondertussen heeft de rommelmarkt een vaste plaats op de verenigingsagenda gekregen: de derde zondag in juni. Dit jaar op zondag 24 juni.

Bas van de Vossenberg, één van de drijvende krachten achter de rommelmarkt vertelt: "Met een groep vrienden hadden we het idee om de rommelmarkt bij Sparta'25 nieuw leven in te blazen. Als snel kregen we hiervoor steun en hulp van een aantal trouwe Spartanen zodat een goede groep ontstond van mensen die jaarlijks het fundament kunnen leggen voor de Rommelmarkt. We zijn erg blij dat we een vaste plaats op de verenigingsagenda hebben gekregen. Met name in de wereld van rommelmarkten kan men hiermee rekening houden en zijn we blijvend herkenbaar. Maar we kunnen het niet alleen. We hebben heel veel handjes nodig om deze dag tot een succes te maken. Realiseer je dat iedere euro die we overhouden ten goede komt aan onze vereniging. We kunnen echt alle hulp gebruiken. Als je wilt en kunt helpen, stuur dan een mailtje naar rommelmarkt@sparta25.nl. Namens ons allen en de vereniging: dank!"

Meer info kun je vinden op de website van de rommelmarkt, www.rommelmarktsparta25.nl. En natuurlijk zijn er vele vrijwilligers nodig op veel andere plekken binnen de vereniging. Kun en wil je hen helpen? Al is het maar een uurtje in de week, help hen dan, doe het voor Sparta'25!