Archieffoto
Archieffoto Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Jeugd3Daagse gaat langs de deuren voor collecte

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - De Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel heeft een grote club trouwe sponsors. Daar zijn ze erg blij mee. Maar helaas hebben ze meer financiële middelen nodig. Daarom gaan zij in de week van 26 maart met de collectebus in Aarle-Rixtel langs de deur. Hopelijk heeft u een donatie voor hen en dus voor de Aarlese jeugd. Alvast bedankt!

April = inschrijfmaand
De maand april staat voor de Jeugd3Daagse Aarle-Rixtel in het teken van inschrijven. Kinderen die op de basisschool zitten, kunnen zich de hele maand april inschrijven voor het leukste jeugdevenement van het jaar! Traditiegetrouw in de laatste week van de zomervakantie en dit jaar van dinsdag 14 t/m donderdag 16 augustus 2018.

Digitaal inschrijven en betalen
Inschrijven en betalen gaat digitaal. Op de website van de Jeugd3Daagse is vanaf 1 april een inschrijfformulier te vinden, www.jeugd3daagse.nl. Let op: inschrijven kan alléén in de maand april. De inschrijftermijn stopt dus op 1 mei. Vanaf dan is het niet meer mogelijk om in te schrijven. Ook de betaling verloopt digitaal. Deelname kost €12,00 voor kinderen van groep 1 t/m groep 4 en €14,00 voor kinderen van groep 5 t/m groep 8.

Inschrijfmomenten
Daarnaast is het ook dit jaar mogelijk om kinderen tijdens speciale inschrijfmomenten in te schrijven. U kunt dan het gepaste inschrijfgeld contant voldoen. De inschrijfmomenten zijn in De Dreef op: Zaterdag 14 april van 10.00 – 12.00 uur en dinsdag 17 april van 19.00 – 20.00 uur.

Vrijwilligers gezocht
De Jeugd3Daagse wordt door een team van circa 15 enthousiaste vrijwilligers vorm gegeven. U zult begrijpen dat dit met meer dan 300 deelnemende kinderen niet voldoende is. De organisatie is daarom op zoek naar vrijwilligers die hen helpen. Dat kan zijn in de vorm van het begeleiden van de groepjes kinderen, het leiden van de spellen of wat dan ook. Alle hulp is meer dan welkom! Aanmelden als vrijwilligers gaat ook via hun website www.jeugd3daagse.nl.