Anouk v.d. Oever met ‘Amigo’
Anouk v.d. Oever met ‘Amigo’ Foto: Col Warnaar

Pony dressuur bij D'n Perdenbak

Sportnieuws Sport

Lieshout - Stichting De Raam hield vrijdagavond 15 juni een pony dressuurwedstrijd bij de manege. Het was een fijne avond en 24 jonge ruiters uit de regio kwamen naar Lieshout om hun proeven te laten zien aan de jury. Er werd binnen losgereden en buiten in het late zonnetje de proeven. De jury was zeer tevreden over de vorderingen van de jonge ruiters en beloonde hen met mooie punten.

Uitslag Laarbeekse deelnemers:
Eline Raaijmakers en Moerputten Colinda kregen 188 punten in de categorie BC, klasse B en werden daarmee verdient 1ste. Sabine Witlox en Jessie reden in de categorie DE, klasse B en werden 2x 2de met 189 en 188 punten, Anouk vd Oever en Amigo werden 6de met 173 en 4de met 177 punten.

In de categorie CDE, klasse L2 startte Nadieh Koopman met Robby en Emma Huizer met Xam, zij werden ex aquo 2x 3de met 184 en 185 punten.

Alle deelnemers gefeliciteerd met jullie behaalde resultaat. Vrijdag 6 en zaterdag 7 juli is de laatste wedstrijd voor de zomervakantie zowel voor de pony's als de paarden. Wil je hieraan deelnemen, dan is inschrijven mogelijk via mijnknhs.nl of door een mail te sturen naar wedstrijdderaam@live.nl. De volledige uitslag is te vinden op www.stichtingderaam.nl.