Archieffoto
Archieffoto Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Drie teams beginnen met winst in de A-klasse WAC Beek en Donk

Beek en Donk – Rijwielhandel van den Berg is haar seizoen in de B-klasse uitstekend begonnen. De mannen van Meulensteen/van Lieshout werden relatief eenvoudig op een 5-1 nederlaag getrakteerd. W. Swinkels en R. Staal waren de topschutters namens de Rijwielhandel door beiden twee treffers op hun naam te zetten. Meulensteen redde de eer vlak voor het einde van dit duel.

Degradant Danny Megens Keurslagerij startte haar seizoen in de B-klasse met een gelijkspel tegen FC van de Burgt. Laatstgenoemde nam het voortouw na zo'n 8 minuten gespeeld te hebben. De gelijkmaker, welke door R .van de Ven werd geproduceerd, kwam met nog een tiental minuten te spelen. De slotfase leverde in dit duel geen winnaar op.

De A-klasse kende drie overwinnende teams. Café-Zaal de Tapperij, de huidige kampioen, mocht viermaal de armen de lucht insteken. Zij versloegen de runner-up van verleden jaar met 4-0. Go-People BV, de nieuwe teamnaam van Heesakkers, had geen antwoord op de tussentijdse versnelling, waardoor de Tapperij snel met 2-0 leidde. De nekslag volgde in de slotfase. Een prima start voor de Tapperij.

Zo ook voor Aben & Slag Advocaten, zij wonnen verrassend van Lindeboom Accountants & Belastingadviseurs. Lindeboom kende nog wel de goede start en nam een 1-0 voorsprong, welke via twee doelpunten van de voet van T. Kuypers omgebogen werd naar een 2-1 voorsprong en uiteindelijk de overwinning. Drie kostbare punten voor Aben & Slag al direct in haar eerste duel.

Kostbaar zijn ze ook voor Sevenmiles.nl/ Café-Zaal van de Burgt. Een enerverend potje zaalvoetbal legde zij 'op de mat' samen met tegenstander 1.FC Geerts. Er vielen zeven doelpunten in dit duel, waarbij Sevenmiles aan het langste eind wist te trekken. Bij een stand van 3-3 was het R. Hellings die met zijn derde goal van het duel de beslissing forceerde. De 4-3 joeg hij tegen de touwen, waar 1.FC Geerts er geen antwoord meer op vond. Sevenmiles.nl kende zo een puike begin van het nieuwe seizoen.