Logo mooilaarbeek.nl
Badminton, een sport voor alle leeftijden   | Fotonummer: 9af1c7
Badminton, een sport voor alle leeftijden (Foto: )
Sport

Badminton Club Lieshout op vakantie

  Sportnieuws

Lieshout - De sporters van Badminton Club Lieshout houden vakantie. Zij hebben hun rackets opgeborgen om uit te rusten tijdens een welverdiende zomerstop. Op woensdag 21 augustus nemen zij de rackets weer op tijdens de eerste speelavond van het seizoen 2019/2020.

Vakantie
Na de seizoenafsluitingen van de jeugd en van de senioren is er nu ook een eind gekomen aan de wekelijkse speelavonden van Badminton Club Lieshout voor het seizoen 2018/2019. De laatste speelavond is geweest en pas op woensdag 21 augustus halen de badmintonners hun racket weer tevoorschijn. Niet iedereen wacht daarop: badminton is immers een zeer geschikt spel om op de camping te bedrijven en zo een beetje in vorm te blijven tijdens de zomerstop.

Nieuwe leden
Vanaf 21 augustus zijn nieuwe leden ook welkom bij Badminton Club Lieshout. Heb je zin om ook eens een shuttle in verenigingsverband te slaan? Noteer dan 21 augustus in je agenda en kom op die avond naar Sporthal 'de Klumper' aan de Papenhoef in Lieshout. De junioren (7-12 jaar) spelen dan vanaf 18.30 uur, de aspiranten (11-17 jaar) spelen vanaf 19.15 uur en de senioren (> 17 jaar) vanaf 20.00 uur. Loop gerust binnen en... als je je sportkleding mee brengt kun je meteen mee doen. Je hoeft niet meteen lid te worden en mag altijd twee keer gratis mee spelen. Daarna moet je wel besluiten om lid te worden. Ook een racket hoef je niet meteen aan te schaffen: ook deze kun je lenen van de vereniging zodat je eerst een kunt proberen of badminton iets voor jou is.

Rabobank Inloopdagen
Overigens worden op de woensdagen 11 en 18 september 2019 weer de jaarlijkse 'Rabobank Inloopdagen' gehouden waardoor iedereen kennis kan komen maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder. Dankzij de ondersteuning van Rabobank Peel Noord kan dat volledig gratis. In die periode valt ook de landelijke 'Week van het Badminton', waarin deze sport in het hele land gepromoot wordt. Ook dat is weer een goede aanleiding om eens bij Badminton Club Lieshout binnen te lopen.

Badminton Club Lieshout wenst iedereen een héle fijne zomervakantie en graag tot ziens op 21 augustus.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>