Logo mooilaarbeek.nl
Het winnende koppel: Joran Janssen en Rowald de Groot    | Fotonummer: ffe1cd
Het winnende koppel: Joran Janssen en Rowald de Groot (Foto: )
Sport

2e 'Karper Nachtviswedstrijd' HSV 't Sluisje

  Sportnieuws

Lieshout - Aan de 1e wedstrijd van de 2e editie van de 'Karper Nachtviswedstrijd' van HSV 't Sluisje Lieshout namen 4 koppels deel. Helaas wisten niet alle koppels vis te vangen die voldeden aan het minimum gewicht van 3 kg. De deelnemers waren allen wel zeer te spreken over de organisatie van deze wedstrijd.

In de avond werd er voor alle deelnemers een heerlijk broodje shoarma besteld en in de vroege ochtend werden er voor alle deelnemers een paar lekkere eieren gebakken. Alle deelnemers bedankten Joost Schepers voor de goede organisatie en ze gaven ook aan dat ze volgend jaar weer meedoen aan deze mooie wedstrijd. Ook willen alle deelnemers 'Hengelsport Helmond' bedanken voor de waardebon welke door hen beschikbaar werd gesteld.

Uitslag 1e Karper Nachtviswedstrijd:
1e prijs: Joran Janssen en Rowald de Groot met 16,55 kg.
2e prijs: Peter en Bjorn Dekkers met 11,05 kg.
3e prijs: Tim Fransen en Jop Janssen met 4,65 kg.

2e wedstrijd
Van vrijdag 19 juli 18.00 uur tot zaterdag 20 juli 10.00 uur vindt de 2e wedstrijd van de 'Karper Nachtviswedstrijd' van HSV 't Sluisje Lieshout plaats waar de andere koppels gaan strijden voor de winst. De beste 3 koppels van wedstrijd 1 en 2 gaan dan door naar de finale wedstrijd op 23 augustus van 18.00 uur tot zaterdag 24 augustus 10.00 uur en hieruit zal dan de winnaar van de wedstrijd tot kampioen van 2019 worden uitgeroepen en zullen de prijzen worden verdeeld.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>