Logo mooilaarbeek.nl

Slechte hervatting competitie Bedovo Dames 1

  Sportnieuws

Beek en Donk - Bedovo Dames 1 speelde afgelopen weekend tegen VC Trivia DS1, waar ze de vorige helft van het seizoen tegen afsloten en met 3-1 wisten te winnen. Toen werd niet zonder slag of stoot gewonnen dus het beloofde weer een spannende wedstrijd te worden.

Beide teams bleken direct aan elkaar gewaagd en wisten beide nog niet het verschil te maken. VC Trivia bleek de 1e twee sets net wat sterker en maakte meer punten dan Bedovo. Door blessures moest Bedovo vanaf set 3 gaan improviseren en werd de opstelling compleet door elkaar gegooid. Helaas wist Bedovo zich niet te herpakken en had ze met name geen grip op de sterke buitenaanval van VC Trivia. Bedovo geeft 5 punten af aan de tegenstander en mist hierdoor belangrijke punten.

Verlies Heren 1
Café Thuis/Bedovo HS1 speelde eveneens in de sporthal van Horst, maar tegen Hovoc HS2. De thuiswedstrijd werd redelijk makkelijk gewonnen tegen het momenteel laag geklasseerde Hovoc. Bedovo zat dan aanvankelijk ook lekker in de wedstrijd. Passing was oke, spelverdeling op orde en het scorend vermogen prima. Maar dit onbezorgde spel veranderde halverwege de set en de beleving was ver te zoeken. De jonge honden van Hovoc namen de wedstrijd over. De tendens van de 1e set bleef zich voortzetten in de rest van de wedstrijd. Door slecht oplossend vermogen aan bedovo zijde en ontelbare servicefouten zat Bedovo geen moment in de wedstrijd. Een verliespartij die Bedovo volledig aan zichzelf te danken heeft en lichtelijk aan de scheidsrechter. Hierdoor is de spanning weer terug in de competitie en zal Café Thuis/Bedovo HS1 zich weer moeten herpakken voor de volgende wedstrijd.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>