Jacqueline Vogels snijdt de taart aan. Rechts burgemeester Frank van der Meijden
Jacqueline Vogels snijdt de taart aan. Rechts burgemeester Frank van der Meijden Foto: Mark Barten

Volinn Loonbureau verhuist naar ondernemerscentrum De Koppel

Zakelijk advertorial

Beek en Donk - Een grijze, regenachtige dag in Beek en Donk. Op het eerste oog niet zo bijzonder, maar toch is het dat wel voor Jacqueline Vogels. Zij opent haar nieuwe kantoor met Volinn Loonbureau en verhuist van de Hei in Mariahout naar ondernemerscentrum De Koppel in Beek en Donk. Burgemeester Frank van der Meijden kwam zelfs even langs om de opening te vieren en de taart aan te snijden.

Volinn is een loonbureau dat bedrijven en instellingen ondersteunt bij het invoeren van deloon- en salarisadministratie of ze nemen deze zelfs geheel of gedeeltelijk over. Ze bieden klanten daarin een flexibele salarisdienstverlening. “Het samenspel tussen wet- en regelgeving, de software en de klant is erg interessant. Hier ben ik altijd op zoek naar. Wij nemen niks zomaar aan en kijken alles na. Dit maakt het soms lastig, maar ook altijd boeiend. Service en persoonlijk contact staan voorop en door de korte lijntjes kunnen we elkaar ook echt goed helpen. Ik word écht blij als een klant blij wordt”, zo vertelt Jacqueline.

Jacqueline zit al ruim 20 jaar in het vak en is in 2016 voor zichzelf begonnen. “Ik heb een diploma gehaald als apothekersassistente. Maar direct nadat ik mijn diploma had kon ik beginnen met een baan als tandartsassistente. Daar zag ik mezelf echter niet oud worden en dus ben ik na 13 jaar verder gaan zoeken. Toen ging ik ergens de administratie en boekhouding doen en dat beviel erg goed. Zodoende ben ik in dit wereldje gerold en heb ik uiteindelijk besloten om voor mezelf te beginnen. In ruim vijf jaar tijd is het bedrijf gegroeid van zo’n vijf tot tien klanten, naar een bedrijf met meer dan 350 klanten.”

En dus was het tijd voor een stapje groter. Het kantoor op de Hei werd te klein en samen met haar personeel kijkt ze graag naar de toekomst. “Bij ons aan huis was het gewoon veel te klein. We zaten heel knus en gezellig bij elkaar, maar ideaal werken was het niet. Als we bijvoorbeeld pauze gingen houden moest dat in het tuinhuisje.” Jacqueline is daarom blij dat ze de stap naar ondernemerscentrum De Koppel heeft kunnen zetten. “We zijn allemaal heel erg enthousiast. We hebben eigenlijk geen moment hoeven wennen en alles voelt direct weer als ‘thuis’. Met deze verhuizing krijgen we zelf ook nieuwe energie.” Wel zijn ze nog op zoek naar een nieuwe collega. “We zijn nu met vijf man, maar er moet eigenlijk nog iemand bij. We hopen iemand te vinden die jarenlange ervaring heeft in het vak, zodat de groep beter ondersteund wordt.”