Bridget van de Nobelen
Bridget van de Nobelen Foto: Mark Barten

Op de koffie bij… Nobelen Ontwerp & Styling

Zakelijk advertorial

Heb je een huis gekocht of is deze toe aan een make-over? Wil je een ander interieur of passen de accessoires niet bij je woning? Voor al deze vragen, van groot tot klein, kun je terecht bij Bridget van de Nobelen. Op 25 september opent ze haar eigen bedrijf Nobelen Ontwerp & Styling in Beek en Donk.

“Ik ben jong en gedreven in mijn werk en ga in elke situatie voor hét perfecte interieurplaatje, dat tot in de puntjes is afgewerkt en klopt”, vertelt Bridget enthousiast. “Ik vind het leuk om te spelen met vakmanschap, creativiteit, ruimtes, lijnen, trends, kleuren en verschillende stijlen. Dit alles gebeurt geheel op de wensen van de klant, maar ik probeer ook altijd een beetje ‘out of the box’ te denken om de klant op bepaalde gebieden te verrassen.”

Verschillende mogelijkheden
Of je interieurvraag nu groot of klein is, voor Bridget is ieder project een leuke nieuwe uitdaging. “Je kunt bij mij terecht voor een (online) kleuradvies, het opnieuw stylen van je woonkamer of badkamer of een compleet interieurplan met alles erop en eraan voor je hele woning, bedrijfspand, horecagelegenheid, school of een ander (zakelijk) project.” In een eerste gesprek worden de wensen van een klant besproken en vanuit daar komt Bridget met een plan. “Er wordt een (3D) schets gemaakt en samen kijken we naar de kleuren, waar ik ook advies op geef. Aan de hand daarvan zijn er natuurlijk nog aanpassingen mogelijk en bij een akkoord wordt alles ingemeten en kan het geplaatst gaan worden. Maar ook voor de kleinere projecten zoals nieuwe lampen, planten of andere woonaccessoires kunnen mensen mij benaderen.”

Ervaring en korte lijntjes
De afgelopen jaren heeft Bridget al de nodige ervaring opgedaan. Haar vader Johan heeft met Nobelen Interieurbouw al ruim 30 jaar een eigen bedrijf. “De liefde voor interieur, styling en ruimtelijk inzicht zijn er dus met de paplepel ingegoten en van kleins af aan weet ik hoe het wereldje werkt. Direct na school ben ik bij mijn vader gestart. In deze periode heb ik veel geleerd en diverse opleidingen gevolgd, onder andere die van interieuradviseur en SketchUp tekenaar. Nu is de stap gekomen om voor mezelf te beginnen, maar om op de hoogte te blijven van de laatste trends blijf ik regelmatig cursussen en bijscholing volgen.”

Bijkomend voordeel bij Nobelen Ontwerp & Styling is dat de lijnen met Nobelen Interieurbouw kort zijn en alles onder een dak wordt geregeld. “Ik werk nauw samen met mijn vader. Het interieurontwerp, de interieurbouw en de realisatie worden door één partij geregeld. Voor jou betekent dit korte lijnen, een snelle doorloop en één contactpersoon die alles coördineert.”

Opening
In een prachtige showroom ontvangt Bridget graag haar klanten. Op 22 september is de opening voor genodigden, waarna op 23 september een open dag is waarbij iedereen die wil van 11.00 tot 16.00 uur langs kan komen. “Natuurlijk is het spannend, maar ik heb er vooral heel veel zin in”, besluit Bridget.