Groepsfoto BC Mixed van 30 jaar geleden
Groepsfoto BC Mixed van 30 jaar geleden

BC Mixed zoekt oud-leden

Sport Sport

Beek en Donk – Vanwege het 60-jarig jubileum organiseert Badmintonclub Mixed de komende periode diverse activiteiten. Op zaterdag 21 mei 2022 staat er een toernooi en pubquiz voor oud-leden gepland in sporthal d’n Ekker in Beek en Donk. Daarom probeert BC Mixed via verschillende kanalen zoveel mogelijk oud-leden te bereiken. De huidige leden kunnen meedoen aan de pubquiz. Het zal die dag een weerzien zijn met oude bekenden. Tijd om mooie herinneringen op te halen en nieuwe te maken.

Via de Facebook-pagina van Mixed hebben de laatste tijd al veel mensen aangegeven geïnteresseerd te zijn in dit leuke evenement. Omdat de datum nu dichterbij komt is er meer bekend over de invulling van de dag. Zeer belangrijk om te weten: het toernooi, buffet en pubquiz is voor oud-leden volledig gratis. Naar verwachting zal het toernooi rond 15.00 uur beginnen. Dit is onder andere afhankelijk van het aantal deelnemers. Aansluitend is er omstreeks 18.00 uur een buffet in de kantine. Daar worden ook de huidige leden van BC Mixed voor uitgenodigd. Genoeg tijd om weer eens een praatje te maken met een voormaling teamlid of iemand die je sinds de jeugd niet meer gezien hebt. Na het buffet is er een pubquiz waar alle aanwezigen aan mee kunnen doen (oud-leden en huidige leden). En natuurlijk wordt de avond gezellig afgesloten in de kantine onder het genot van een hapje en een drankje. Genoeg redenen om je aan te melden. 

Houd de website en de Facebook-pagina van BC Mixed goed in de gaten. Aan huidige leden wordt een mail gestuurd met daarin een link om aan te melden. Die kunnen ze ook doorsturen aan oud-leden. Personen die zich na het lezen van dit artikel al aan willen melden kunnen een mail sturen naar bestuur@bcmixed.nl.