Afbeelding

Jaarvergadering HSV ‘t Sluisje

Sport Sport

Lieshout - Tijdens de jaarvergadering van HSV ’t Sluisje te Lieshout werd teruggeblikt op een succesvolle periode voor de vereniging. De vijver ligt er fantastisch bij, er wordt goed vis gevangen en de schuilhut is prachtig uitgebreid met o.a. een mindervalidentoilet. Ook de onderlinge wedstrijden werden druk bezocht. Tijdens de corona-periode hebben veel mensen de waterkant opgezocht om te ontspannen. Het gevolg is een sterk stijgend ledenaantal, waardoor zelfs een ledenstop noodzakelijk was.

Tijdens de vergadering werden de volgende jubilarissen gehuldigd:
- 40 jaar lid: Leon Arts, Sjef v.d. Heuvel, Martien de Groot, Henk van Venrooy en Nico Gilsing. Zij kregen een zilveren speldje.
- 50 jaar lid: Ad Daniëls, Hans Daniëls, Gerard Cooijmans en Toon Daniëls. Zij kregen een gegraveerde spiegel mee naar huis.

Toon Daniëls werd tot ere-lid benoemd voor het vele werk dat hij gedurende ruim 40 jaar als penningmeester en voorzitter heeft uitgevoerd. Vorig jaar kreeg hij voor zijn werkzaamheden ook al een koninklijke onderscheiding opgespeld. De volgende nieuwe bestuursleden werden door de vergadering gekozen: Olaf Kerkhof, Jos Teunisse, Bart v.d. Elzen en Maikel Berkvens. Ton van den Baar werd voor de komende periode van drie jaar tot voorzitter benoemd.