V.l.n.r. Casimir Doudart de la gree, Eric Spierings, Pascal Leenders, Joey Zwiers
V.l.n.r. Casimir Doudart de la gree, Eric Spierings, Pascal Leenders, Joey Zwiers

Clubkampioenschappen TPC ’t Slotje Senioren Dubbel 2022

Sport Sport

Beek en Donk - De finales van de Clubkampioenschappen Senioren Dubbel zijn op vrijdag 8 juli gespeeld. In de week van 4 t/m 8 juli hebben de koppels tegen elkaar gestreden om een plek in de finale te behalen voor de categorieën dames en heren dubbel in speelsterktes ‘5 en hoger, 6, 7 en 8/9’. Het was leuk dat er weer een evenement kon plaatsvinden na de coronatijd met alle gezelligheid en sportieve uitdagingen die erbij horen.

Binnen de toernooicommissie zijn er ook nieuwe gezichten bijgekomen wat het dit jaar spannend maakte of alles zou lukken. Gezien de blije gezichten lijkt het geslaagd te zijn. Daarbij helpt de warme overdracht en hulp van Hèlene v. Bragt en Ad Nijhuis die het jaren georganiseerd hebben en nu de commissie hebben verlaten. En ook de uitstekende inzet van de bardienst en de culinaire hapjescommissie waardoor alles goed verzorgd was. Tevens was het prachtig weer, waardoor de spelers gezellig op het terras konden bijkomen na een spannende wedstrijd.

Het aantal deelnemers was helaas wel aan de lage kant, maar dat kon de nieuwe commissie zich er niet van weerhouden om het toch te organiseren en door te laten gaan. Voor volgend jaar wordt bekeken of een andere invulling meer deelnemers zal trekken. Ook padelcategorieën zullen dan worden toegevoegd, waardoor het aantal deelnemers zal stijgen. Tips ter verdere verhoging van de feestvreugde op en naast de baan zijn uiteraard altijd welkom. De uitslagen van de Clubkampioenen Senioren Dubbel 2022 waren als volgt:

HD 5 en hoger
1e: Geert Elzinga en Raymond Schenk
2e: Jan Crooijmans en Harold Schippers

DD 5 en hoger
1e: Miriam Elzinga en Judith Booy
2e: Marieke Leenders en Ilse van Schip

DD 6
1e: Chris Bressers en Kelly Slaets
2e: Maria van de Biggelaar en Diny van Gend

HD 7
1e: Jimmy en Joey van der Leemputten
2e: Ruud Happé en Jelle van Schijndel

DD 7
1e: Shirley van Guluck en Anita Muller
2e: Hèlene van Bragt en Inge Loomans

HD 8/9
1e: Casimir Doudart de la Gree en Joey Zwiers
2e: Pascal Leenders en Eric Spierings

DD 8/9
1e: Shirley van Guluck en Sewinta Hanegraaf
2e: Isabelle Loonen en Sarah Loonen