Jan Crooijmans en Philip Oosthoek.
Jan Crooijmans en Philip Oosthoek.

Kampioenen Van de Rooje

Sport Sport

Jan Crooijmans (links op de foto) en Philip Oosthoek (rechts) zijn beide voor de derde keer kampioen geworden bij biljartvereniging Van de Rooje. De ene Prins Carnaval, de andere bijna, beide buren en bijna twee onder een kap. Dat kan geen toeval zijn. 

Jan had al in DeMooiLaarbeekKrant gestaan, maar was nog niet gehuldigd. Hij moest nog twee wedstrijden spelen en won de eerste in slechts 10 beurten zonder misser. Dat zouden ze vaker van hem moeten zien. In de tweede wedstrijd haalde Mark het een en ander uit de kast, maar Jan liet zich niet verassen. Hij won en was kampioen van het seizoen 2019/2020. Biljartvereniging Van de Rooje feliciteert Jan met de titel.

Philip behaalde ook een drieluik, Zijn kampioenswedstrijd was er een tegen Dennis, die tussen het tappen nog een balletje kan laten rollen. Ook hij haalde van alles uit de kast om Philip af te leiden, maar had geen schijn van kans. Voor een handjevol toeschouwers behaalde Philip zijn derde kampioenschap. Philip haalt vaak zijn punten op het moment dat de tegenstander denkt gewonnen te hebben. Hij was ook al eens kampioen bandstoten. Biljartvereniging Van de Rooje feliciteert ook Philip met het kampioenschap 2021/2022 libre en met de drieluik.