Afbeelding

Nieuwe clubkleding cadeau voor alle leden Cialfo-gym

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Tijdens de eerste Cialfo-demo-dag op zaterdag 8 oktober kregen alle 240 leden een nieuw clubtenue cadeau van de vereniging. Onder groot applaus van de familie op de tribune werd dit met trots door alle leden gepresenteerd. 

Vervolgens gaf elke groep een demonstratie van hun vaardigheden. Hier was tijdens de lessen de afgelopen weken al hard op geoefend. De peuter- en kleutergroepen lieten een mooie dans zien, daarna vertoonden de oudere jeugdleden hun dans- en turnkunsten. Ook de damesgroep was aanwezig en liet zien hoe sportief ze zijn met een muzikale warming-up. Terecht kregen alle deelnemers een groot applaus! Vervolgens hebben alle kinderen zich nog heerlijk uitgeleefd op de springkussens binnen en buiten.

Op weg naar het 70-jarig jubileum is Cialfo-gym een bruisende club, met veel enthousiaste leden, betrokken leiding en bestuur. Waar sportiviteit, gezelligheid en samenwerken voorop staan. Lijkt het je leuk om hier deel van uit te maken? Ze hebben plek voor nieuwe leden en ook vrijwilligers die zich voor de vereniging willen inzetten zijn van harte welkom! Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.cialfo-gym.nl.