Afbeelding

Judotoernooi lieshout

Sport Sport

Lieshout – In Lieshout werd zondag 11 juni een lage banden toernooi gehouden door Judoclub Avanti Lieshout. Er deden in totaal 95 judoka’s mee, waarvan 22 uit Lieshout.

Er werd door iedereen fel gestreden voor de eerste plaats. Helaas is dat niet bij iedereen gelukt, maar ze hebben zeker wel allemaal hun best gedaan! Voor veel judoka’s was dit hun eerste judotoernooi waar ze aan mee deden, voor hun was het dan ook extra spannend. Ze lieten zich niet zomaar van de mat gooien, ze hebben het allemaal super goed gedaan!

Uitslag: 1ste plaats: Tim van Rhee, Yori Mestrom, Romy van Benthum, Noor Hovers, Isa Tienstra 2de plaats: Amelia Obalek, Imke van Kuijeren, Nienke van Venrooij, Jarek de Weijer, Saar schepers, Janne van Venrooij, Giel Hovers, Sam van Lankveld, 3de plaats: Indra Mestrom, Saar van Gemert, Sem van Benthum, Wout Meulendijks, 4de plaats: Dez Roothans, Loet van de Ven, Maya Obalek 5de plaats: Luuk Verkuijlen, 6de plaats: Daan van Lankveld. Dank aan de vrijwilligers die het allemaal mede mogelijk hebben gemaakt.