Afbeelding

Grondelwedstrijd HSV Het Geduld

Sport Sport

Beek en Donk - HSV Het Geduld heeft, in navolging van de wedstrijd op 5 juli, op woensdag 6 september weer een grondwedstrijd gehouden om de mooie vijver gezond te krijgen. Deze grondels zijn in grote getale op de vijver terecht gekomen en ze proberen deze eraf te krijgen door dit soort evenementen.

Ondanks het zeldzame mooie weer waren er iets minder vissers dan vorige keren. Wel waren er veel vrijwilligers en kijkers aan de vijver. Het was daarom ook erg gezellig. Dit kwam mede door de hapjes en drankjes die werden rondgedeeld. Er hadden twaalf deelnemers in totaal 251 visjes kunnen vangen. In een korte prijsuitreiking net voor de intredende duisternis werden de prijzen uitgereikt van €15, €10 en vier keer € 5.

De prijswinnaars waren Rowan Spierings (33 grondels), Jur Leenders (31 grondels), Raf van der Bruggen (30 grondels), Waylon van Leuken (20 grondels), Loes Vogels (17 grondels) en Coen Vogels (17 grondels). Kijk ook eens op de website, hierop staan nog een aantal foto’s en kunt u zien wat HSV Het Geduld zoal doet: https://hetgeduld.mijnhengelsportvereniging.nl/.