Vlnr: Teun van den Dungen, Daan Huijbers en Rens van den Dungen
Vlnr: Teun van den Dungen, Daan Huijbers en Rens van den Dungen

Karperwedstrijd HSV ’t Sluisje voor cursisten

Sport Sport

Lieshout - Aan de visvijver in Lieshout werd zondag 22 oktober een wedstrijd georganiseerd voor jongeren die dit jaar meegedaan hebben aan de jeugdcursus. Er waren zeven jonge vissers aan de waterkant te vinden. Ze lieten zien dat ze tijdens de cursus voldoende geleerd hebben.

Zelfstandig wisten ze allemaal minstens één karper te vangen. Op een na….pechvogel van de dag was Thomas. Tot twee keer toe was de aangeslagen karper hem te slim af. De karper zwom om de fuik voor rivierkreeftjes heen en wist zo te ontsnappen. Het was best koud aan de waterkant en de vis liet zich niet gemakkelijk vangen. Uiteindelijk waren er twee vissers die precies hetzelfde gewicht aan vis aan de kant wisten te brengen. Na overleg ging Daan er met de eerste prijs vandoor, Teun krijgt op korte termijn ook een standaard met het cijfer 1 erop.

De volledige uitslag: Daan Huijbers 6,480 kg, Teun van den Dungen 6,480 kg, Rens van den Dungen 5,260 kg, Jim Boetzkes 5,020 kg, Koen van den Elzen 4,920 kg, Nick Boetzkes 4,780 kg, Thomas Deckers. Alle deelnemers kregen een prijs mee naar huis en voor de beste drie was er een mooie standaard. De begeleiders van HSV ’t Sluisje kregen een welverdiend applaus van de kinderen en hun ouders.