Afbeelding
Foto:

Onderhoud bij HSV Het Geduld

Sport Sport

Beek en Donk - HSV Het Geduld heeft op 16 december het jaarlijkse, grote onderhoud gepleegd. Er is met maar liefst twaalf vrijwilligers een aantal uurtjes flink doorgewerkt.

Er bleek toch meer werk te zijn dan ingeschat. Bladeren opruimen is een jaarlijkse klus, maar omdat ze met voldoende mensen waren zijn ook de oevers afgemaaid, de knotwilg gesnoeid en op een aantal plaatsen het riet kort gesnoeid. Al met al een hele klus. Wel werd er een pauze ingelast zodat de vrijwilligers een lekker bakje koffie of fris konden drinken, dit jaar zelfs met een versgebakken tulband als bonus. Na afloop nog even een gezellig samenzijn met koffie of fris, en zoveel frikandellen als men wilde.

Een aantal jaren geleden hadden ze minder vrijwilligers en lag de gemiddelde leeftijd boven de 70 jaar. Nu hebben ze gelukkig een verjonging onder de volwassenen en ook twee jeugdleden zodat de gemiddelde leeftijd nog geen 60 jaar was. Daar zijn ze heel blij mee, zeker als ze volgend jaar weer van de partij zijn. Zij willen alle vrijwilligers allemaal heel hartelijk bedanken en zien ze volgend jaar graag terug!