Afbeelding

Meld je aan voor het Laarbeeks Basisschool Basketball Toernooi

Sport Sport

Laarbeek - Ieder jaar stroomt sporthal De Klumper in Lieshout vol met kinderen van alle basisscholen uit Laarbeek voor het Laarbeeks Basisschool Basketball Toernooi. Ze strijden allemaal fanatiek om de eer van hun school en hebben vooral veel plezier samen. BC Lieshout houdt daarom op zondag 19 februari weer een sportief basketbaltoernooi voor de jeugd van Laarbeek.

Basketball Club Lieshout nodigt alle basisschoolkinderen uit Laarbeek uit om op zondag 19 februari 2017 mee te doen aan het Laarbeeks Basisschool Basketball Toernooi. Naast een gezellige dag, is het de ideale manier om kennis te maken met de sport.

Het toernooi is ingedeeld in drie leeftijdscategorieën:
Groep 3 en 4: 9.00 tot 12.00 uur
Groep 5 en 6: 12.30 tot 16.00 uur
Groep 7 en 8: 16.30 tot 20.00 uur.

Elk team bestaat uit minimaal 6 kinderen en maximaal 12 kinderen. Verzin een stoere teamnaam, spreek af in welke kleur shirts het team speelt en zorg dat een volwassene het team begeleidt. De eerste teams hebben zich al aangemeld voor het toernooi via de website van BC Lieshout. Wees er dus snel bij, want vol=vol.

Deelname reserveren
Om alle scholen een kans te geven om minimaal één team in te schrijven, reserveert BC Lieshout voor elk leerjaar van elke school één plek. Deze reservering vervalt op zondag 29 januari. Daarna kunnen andere scholen deze plekken innemen wanneer ze met meer dan één team willen deelnemen. Wil je gebruik maken van deze reservering? Meld je dan aan vóór zondag 29 januari. Wil je meer dan één team uit hetzelfde leerjaar opgeven, dan komt het tweede team op de wachtlijst. Na 29 januari nemen de teams van de wachtlijst de vrije plekken in. Dit gebeurt op volgorde van inschrijven totdat alle poules vol zijn. Op www.bclieshout.nl staan per poule de teams vermeld die zich reeds hebben opgegeven.

Heb je zin in een potje basketbal samen met jouw klasgenoten? Meld je dan nu aan! Inschrijven is gratis en kan tot en met zondag 5 februari. Aanmelden voor het Laarbeeks Basisschool Basketball Toernooi op zondag 19 februari 2017 in sporthal De Klumper in Lieshout kan tot en met zondag 5 februari via www.bclieshout.nl.