Gratis workshops voor Laarbeekse vrijwilligers en mantelzorgers

112

Beek en Donk - ViERBINDEN Vrijwilligerswerk en Mantelzorgondersteuning organiseren de ViERBINDEN Academie. Het doel van deze Academie is het bieden van leuke en leerzame cursussen/ workshops/ informatieavonden voor alle Laarbeekse mantelzorgers en vrijwilligers (of hun organisatie).

De aanbieders van de ViERBINDEN Academie bieden deze vrijwillig aan en de deelnemers hoeven niet te betalen. Dit is een principiële keuze. Niet omdat het niets mag kosten, maar omdat wij ervan overtuigd zijn dat we met zijn allen heel veel kennis en kunde hebben en bereid zijn deze te delen met elkaar.

Bij de bijeenkomst 'Kennismaken met de MIR-methode' is nog plaats voor enkele vrijwilligers en/ of mantelzorgers. Marleen Maas en Maria Henrix zullen deze bijeenkomst begeleiden. Tijdens de workshop wordt ingegaan op de MIR-methode. Dit is een zelfhelingsmethode voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf aan willen werken. De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 7 februari om 20.00u in Beek en Donk.

Ook bij de workshop 'Strijken met was/Encaustic Art kaarten maken' is nog plaats voor enkele vrijwilligers en/ of mantelzorgers. Truus Kuijten begeleidt de workshop. Daarin worden Encaustic Art kaarten gemaakt in verschillende kleuren met hete bijenwas, hars en nog andere stoffen. Deze workshop vindt ook plaats op dinsdag 7 februari en wel in het Buurthuis Mariahout van 19.30 – 21.30 uur.

Aanmelden of meer informatie? Neem contact op via emailadres vrijwilligerswerk@vierbinden.nl of mantelzorg@vierbinden.nl of via telefoonnummer 0492 328800