Afbeelding

Bijzondere nominatie voor Kanters Special Products uit Lieshout

Algemeen

Lieshout – Afgelopen jaar is Kanters Special Products uit Lieshout door het Nationale Business Succes Award Instituut genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015. Na het bemachtigen van de eerste plaats binnen binnen de veevoedersupplementenbranche, dingt Kanters nu mee naar de felbegeerde titel ‘Meest succesvolle onderneming van het jaar’.

Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

Spannende strijd
Door middel van stemrondes komen de vijf bedrijven met de meeste stemmen in de finale. Op donderdag 4 februari 2016 worden de prijswinnaars bekendgemaakt. De hoofdprijs bestaat behalve uit de felbegeerde award uit een bedrag van €100.000,-.

Er kan gestemd worden van zondag 10 januari tot zaterdag 16 januari. Wil je helpen Kanters naar de finale te loodsen, dan sms je NBSA [spatie] 6159 naar 4422 (sms-en is gratis).

Voor alle informatie over Kanters Special Products: www.kanters.nl