Frank Schrijen
Frank Schrijen

3 Dagen amusement voor de Teugelders

Algemeen Carnaval

Beek en Donk – De Teugelders van Ganzendonck gaan een druk weekend tegemoet. Vrijdagavond bezoeken Prins Luuk en ongeveer 50 trouwe volgers de Zittingsavond van de Krutjesrapers in Son en Breugel. Het is de eerste van 4 evenementen met veel amusement.

Zaterdagmiddag volgt de eigen Ganzendonckse Seniorenmiddag. De tonpraoters Rob Verschuren en Bart Ketelaars, de Ganzendonckse Dansmariekes, het amusement van de Keiegalmers en KUUB, en de muziek van de Coöperatieve Stoomafblaas Kapel zorgen voor een volle middag plezier. Of er nog kaartjes zijn was op moment van schrijven nog onduidelijk.

Zaterdagavond is het de beurt aan de enige echte Ganzendonckse Sauwelavond. Boy Jansen, Frank Schreijen, Erik Mulder en Rob van Elst staan borg voor veel plezier. Amusement is er dit jaar van TADAA! en 'Ons Jonges'. De Ganzendonckse Dansmariekes met de garde- en showdans, en Nummerke3 met de muzikale omlijsting completeren de avond. Na afloop is er een grootse After-Party met de Foute Vinylshow en kan er gezellig nagepraat en/of gedanst worden.

Zondag vindt voor de eerste keer 'Ganzendonck's Got Kids Talent' plaats. Een middag met optredens van kinderen die hun uiterste best gaan doen het publiek te vermaken. De evenementen op zaterdag en zondag vinden allemaal plaats in muziekcentrum het Anker.