Charlotte Hendriks neemt haar titel als Topgans 2017 in ontvangst van de voorzitter
Charlotte Hendriks neemt haar titel als Topgans 2017 in ontvangst van de voorzitter

Vruchtbare ledenvergadering bij De Ganzeveer

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - De jaarlijkse ledenvergadering van badmintonclub De Ganzeveer werd vorige week donderdag gehouden. In ruim twee uur werden alle belangrijke zaken van de club weer besproken. De opkomst was goed en de leden hadden er zin in. Er werd goed gediscussieerd met elkaar en samen werd er gezocht naar de juiste te nemen stappen naar de toekomst.

Na het behandelen van de jaarverslagen van de verschillende bestuursposten was het tijd om de samenstelling van het bestuur tegen het licht te houden. Maar liefst drie van de zeven zittende bestuursleden waren aftredend, maar daarnaast ook herkiesbaar. Zowel Willem Sterken, Stephan Smits als Oskar Martens werden door de leden opnieuw in het bestuur gestemd en mogen hun volgende ambtstermijn van drie jaar gaan invullen.

Daarna was het tijd om twee leden extra in het zonnetje te zetten. Allereerst werd Jeanette Verbakel verkozen tot Vrijwilliger van het Jaar. Ze was totaal verrast dat ze deze titel in ontvangst mocht nemen, maar had hem wel degelijk ontzettend verdiend. Jeanette is al sinds jaar en dag een vaste caissière bij de vlooienmarkt op de momenten dat De Ganzeveer het 'personeel' mag verzorgen.

'Topgans van 2017'
Vervolgens werd er nog een titel uitgereikt en wel die van Topgans 2017. Normaliter wordt deze titel met de nieuwjaarsreceptie vergeven, echter dit jaar was de winnares van de titel niet aanwezig op deze receptie. Tijdens de Algemene Ledenvergadering was ze wel aanwezig en dus kon de voorzitter haar nu wel in het zonnetje zetten. Topgans van het jaar 2017 is Charlotte Hendriks!

Tot slot volgde nog een open brainstormsessie waarin iedereen mee kon denken over nieuwe ontwikkelingen binnen de club en overkoepelende bond. Er werden goede ideeën geopperd, waar het bestuur op korte termijn mee aan de slag kan.

Het bestuur kijkt daarom ook met een tevreden gevoel terug op de ledenvergadering en wil via deze weg de aanwezige leden nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid en inbreng.