Archieffoto van de jeugdgroep
Archieffoto van de jeugdgroep

Jeugdgroep toneelvereniging De Vriendenkring

Algemeen Algemeen

Lieshout - Jongeren van 12-17 jaar die het leuk vinden om op de planken te staan zijn van harte welkom bij de jeugdgroep van toneelvereniging De Vriendenkring in Lieshout. Bij de jeugdgroep voeren spelplezier en het verkennen van de eigen talenten de boventoon. Nieuwe jeugdspelers komen terecht in een gezellige groep jongens en meiden, waarin iedereen zichzelf mag zijn en rekening houdt met de ander.

Begin maart gaat de werkgroep met alle jeugdspelers aan tafel zitten om te bepalen hoe de voorstelling er dit jaar uit moet komen te zien. De periode mei tot en met juli staat in het teken van het lezen en instuderen van teksten. Na de zomervakantie wordt er gestart met het oefenen en organiseren van de productie. Uitvoeringen vinden plaats in het laatste weekend van november. Alle repetities zijn op maandagavond in het Dorpshuis in Lieshout.

Leden van de werkgroep zijn graag bereid om ouders en/of jongeren die belangstelling hebben verder te informeren. Aanmelden of opvragen van extra informatie kan bij Mariëlle Cruts via e-mail: m.cruts@chello.nl.