Vlnr: jubilarissen Piet Kessels, Piet van Berlo, Janneke Daasch-Damen en Gerard Versteegden
Vlnr: jubilarissen Piet Kessels, Piet van Berlo, Janneke Daasch-Damen en Gerard Versteegden

Supportersclub 'De Lieshoutse Wielrenners' huldigt jubilarissen

Algemeen Sport

Lieshout - De supportersclub 'De Lieshoutse Wielrenners' huldigde tijdens de jaarvergadering haar jubilarissen. Negen in totaal, een gouden, twee robijnen en zes zilveren jubilarissen.

Piet Kessels ontving een speld voor zijn 50-jarig lidmaatschap. Voor een veertigjarig jubileum is een herinneringsschild en dit was er voor Willie van Deursen en Gerard Versteegden. Het verenigingsbord voor de 25-jarige jubilarissen ging naar Piet van Berlo, Daisy Penders, Ine Spijkers-Brusselaars, Addy Maas, Janneke Daasch-Damen en Karel-Heinz Daasch.

De jaarvergadering had een heel vlot verloop. Voor de pauze werd 2016 afgehandeld in 10 minuten. De pauze met gratis loterij volgde en vervolgens 2017 met de huldigingen. Pierre Steegs wordt weer in het bestuur gekozen.

Het programma wordt voorgesteld en de vijfdaagse voor de schooljeugd is van 10-14 april het eerste evenement. Deze is ook toe aan een lustrum, ze wordt voor de 45e keer gehouden. De 44e jeugdronde van Lieshout volgt op 16 april (1e Paasdag). Zondag 21 mei is de 62e Grote Bavaria-Ronde van Lieshout. De data voor het veldritseizoen komen later aan de orde.

De avond werd afgesloten met een kaartavond. Het rikken werd gewonnen door Piet van Berlo, 2e ex aequo Jan van Veggel en Leo van Berlo. Bij het jokeren ging de eerste prijs naar Laura Steegs, 2e Micha Klomp en 3e Marcel van der Linden.