Dementievriendelijke dag in Laarbeek

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Een werkgroep vanuit het project Dementievriendelijk Laarbeek houdt donderdag 21 september een groots opgezette dementievriendelijke dag in Laarbeek. Deze dag vindt plaats in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk van 14.00 tot 22.00 uur.

De organisatie hoopt op deze dag iedereen te ontmoeten die ook maar wat met dementie te maken heeft of er meer van wil weten. De dag is dus bedoeld voor iedereen en gratis toegankelijk. Tijdens deze dag zal hun toneelgroep, die inmiddels de mooie naam 'Medemens' heeft, het toneelspel 'Zoeken' in de middag en avond spelen daarnaast zijn er vele informatiestands en lezingen die allen met dementie te maken hebben. Zo zijn er lezingen van een notaris en dementiedeskundigen en stands over domotica, zorgboerderijen en andere zaken.

Vanuit het project Dementievriendelijk Laarbeek zal ook aangegeven worden hoe de stand van zaken is en welke verdere activiteiten ontwikkeld zullen worden. Begin september publiceert de organisatie het programma en zij hopen dat iedereen nu deze dag al in de agenda zet.