Het nieuwe laolaveld bij Sparta'25 is bijna klaar voor gebruik
Het nieuwe laolaveld bij Sparta'25 is bijna klaar voor gebruik

Officiële opening laolaveld en veel activiteiten bij Sparta'25

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het laolaveld bij Sparta'25 is bijna klaar. De boarding is geplaatst. Nu alleen nog de goals en er kan gevoetbald worden. Sparta'25 heeft er dan een mooi veldje bij waar jong en oud hun voetbalkwaliteiten op kunnen gaan vertonen.

Op 2 september wordt het veldje officieel geopend. Rond de opening van het laolaveldje en de opening van het seizoen worden leuke activiteiten gehouden.

Rowdy Heinen, Nederlands kampioen Freestyle voetbal, en bekend van onder andere Hollands Got Talent, Zapp live en Wedden dat ik het kan, gaat zes clinics verzorgen en een show geven. Met de clinics kunnen 150 voetballers tips krijgen en trucs leren voor een betere balbehandeling.

Het parkeerterrein wordt omgetoverd tot een voetbalspeeltuin met diverse attracties voor jong en oud. Zo is er een 'omhaalarena', kan er blind voetbal gespeeld worden (met virtuele bril) en is er een luchtkussen met interactief spel. Ook is het mogelijk om te testen hoe hard je kunt trappen met een snelheidsmeter en is er een spellencircuit. Jong en oud kan op eigen niveau de verschillende spellen doen.

De kantine zal uiteraard gezellig versiert zijn en er zullen ook nog diverse activiteiten zijn. Een dj verzorgt de muziek. Uiteraard kan er ook gedronken en gegeten worden.

Omdat er een bekerprogramma is voor de meeste jeugdteams op deze zaterdag, gaat het programma rondom de opening om 14.30 uur van start. Via de site van Sparta'25 kunnen spelers zich inschrijven voor de clinics die per keer een half uur duren. De officiële opening is rond 16.30 uur. De burgemeester en Sparty zijn hierbij aanwezig.

Kortom, een leuke en gezellige middag voor iedereen. Houdt de site van Sparta'25 en DeMooiLaarbeekKrant in de gaten voor meer nieuws over het programma en de tijden.