Einde tussenschoolse opvang Mariabasisschool

NULL

Einde tussenschoolse opvang Mariabasisschool


Lieshout – Met ingang van het nieuwe schooljaar geldt er een continu-rooster op de Mariabasisschool in Lieshout. Dit past in de huidige tijd, echter komt hiermee de tussenschoolse opvang te vervallen.


Om die reden neemt de Mariabasisschool helaas afscheid van 7 fantastische vrijwilligsters die heel veel Jaren met hart en ziel ervoor hebben gezorgd dat de kinderen hun boterhammetjes konden eten. Naast het eten zorgden zij ook voor leuke activiteiten, een luisterend oor en dat er gezellig gespeeld kon worden tussen de middag. Echte passie en betrokkenheid! Een van de vrijwilligsters, Angele Pardoel, is zelfs al 27 jaar TSO-vrijwiligster op de Mariabasisschool.

Op dinsdag 24 juni hebben Spring kinderopvang en de Mariabasisschool, deze kanjers een uitstapje cadeau gegeven. Alle vrijwilligsters zijn getrakteerd op een lekkere lunch, een voetenbadje en een heerlijke rug- en nekmassage. Dit hebben ze echt verdiend!

Angèle Pardoel, Marlène Merks, Bernadette Vervoort, Marianne van Ganzewinkel, Ingrid van de Elzen, Anja van den Eijnde, Jolanda Koopmans en alle vrijwilligers van eerdere jaren: namens de kinderen, namens ouders, namens Spring en namens de Mariabasisschool: Enorm Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme al die jaren!

Foto: TSO Vrijwilligers