Afbeelding

Jubileumfeest Teugelders met ludieke consumptieprijs

NULL

Jubileumfeest Teugelders met ludieke consumptieprijs


Beek en Donk – De jarige Teugelders van Ganzendonck gaan tijdens het grote jubileumfeest op 22 november met de consumptieprijs terug in de tijd. Bier en fris kost die avond namelijk slechts het ludieke bedrag van €0,55. Uitgaan is daarmee voor één keer weer lekker goedkoop!

Het jubileum wordt gevierd in muziekcentrum ‘t Anker, waar de 8-koppige Brabantse coverband ‘Link’ voor een spetterende muzikale invulling zorgt. In de pauzes zijn er optredens van de Beek en Donkse kapellen ‘Stoudt’, ‘de Biks Bent’ en ‘Nummerke 3′. Tevens wordt het ruim 220 pagina’s tellende jubileumboek gepresenteerd. Er zijn verder geen officiële plichtplegingen, want de Teugelders willen gewoon een prachtig en gezellig feest voor iedereen die zich hiervoor heeft aangemeld.

De aanmeldingen voor het grote jubileumfeest van de Teugelders komen ondertussen in grote getale binnen bij de 55-jarige carnavalsstichting. De organisatie heeft hiervoor dan ook heel wat mensen uitgenodigd. Er is geprobeerd zoveel mogelijk adressen te achterhalen van voormalig vrijwilligers, ex-prinsen en ex-boerenparen en vele anderen. Dat dit niet 100% gelukt is beseft de organisatie heel goed. Daarom roepen zij nogmaals iedereen, die op één of andere manier ooit iets voor de Teugelders heeft betekend, op om zich alsnog aan te melden voor het (besloten) feest. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld voormalige dansmariekes, jeugdprinsen en –prinsessen (minimum leeftijd 18 jaar). Ook alle carnavalsvierders die het feest graag mee willen maken kunnen zich aanmelden. Dit kan door een email te sturen naar info@teugelders.nl. Vergeet niet het aantal personen en adresgegevens mee te sturen.

Foto: Coverband 'Link' zorgt voor een spetterende muzikale invulling