Monsterzeges voor TV 't Slotje

Sportnieuws Sport

Beek en Donk – Wederom heeft het eerste gemengd team van T.V. 't Slotje 8-0 gewonnen van de degradatiekandidaat Ready NIP uit Roermond. Alle wedstrijden werden in twee sets beslist. Hiermee verhoogt 't Slotje de druk op de concurrenten voor de titel. Komende wedstrijd tegen TC Carolus uit Helmond bepaalt of ze mogen dromen van de promotie naar de vierde klasse. Ze bezetten nu de eerst plaats in de poule.

Mix 3 legt het team uit Den Bosch over de knie. Bij TC Pettelaer werd het maar lieft 7-1. Alleen de herendubbel werd met 6-4/6-4 verloren. Ook de mix van den Broek/Hocks was spannend en werd gelukkig in een supertiebreak gewonnen. De rest werd met ruime cijfers gewonnen. Zondag 30 april staat de spannende uitwedstrijd tegen Slow uit Nijmegen op het programma. Dit zou al een bepalende wedstrijd kunnen zijn voor het kampioenschap.

Dames
In de eerste klasse wonnen uit de dames met 6-0 van TC Ballendonk. Wel maakte vooral Inge Keeman-van den Heuvel overuren. Zowel haar singel als dubbel was een driesetter. Ook de dubbel van Kaso-Straatman/Linders-Ringsma werd een drie setter.

Jongens t/m 14 jaar
Het eerste jongensteam met Swen & Timon van Steenbergen, Wouter van de Avoird en Teun Jongmans walsten over het team van TV Dierdonk uit Helmond heen. Ze wonnen alle wedstrijden met in twee sets en brachten daarmee de 6-0 op het scorebord.

Het tweede team met Jasper van Cleef, Kaj van Lierop, Simon van de Avoird en Bram Bekkers speelden gelijk tegen TV Mierlo. Van de Avoird trok twee punten over de streep. Samen met van Lierop wonnen ze eerst de dubbel in 6-1/7-5 en vervolgens had hij een drie setter nodig in de singel. Ook had Bram Bekkers een drie setter nodig voor zijn singel.

Meisjes t/m 14 jaar
Het meisjesteam met Ines Hamelinck, Meike Lahaye, Daphne Graat en Nienke van de Rijdt wisten met 6-0 te winnen van het team van Bata uit Best. Alles werd wederom in twee sets gewonnen. Nu nemen nu de tweede plaats in achter TC Metzpoint uit Veldhoven.

Gemengd t/m 14 jaar
Het team van Michelle van Hoeck, Tessa de Visscher, Tim Spierings en Bram de Vries wisten tegen TV Smashing '89 uit Best met 6-0 te winnen. Alles in duidelijke cijfers. Ze bezetten nu de tweede plaats.