De presentatoren van de 5G-quiz (iedereen is vooraf getest op corona).
De presentatoren van de 5G-quiz (iedereen is vooraf getest op corona).

5G-Quiz van de Teugelders een daverend succes

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - De Prinsencommissie van de Teugelders van Ganzendonck organiseerde zaterdag 29 januari de 5G-Quiz. Zo’n driehonderd deelnemers deden online mee aan het spektakel. Het werd een daverend succes.

Door de huidige maatregelen kunnen veel carnavalsactiviteiten ook dit jaar niet door gaan. De Prinsencommissie van de Teugelders liet het daar niet bij zitten en bedacht de ‘Giga Grandioze Gezellige Ganzendonckse Gezelschapsspel’ oftewel de 5G-Quiz. Live vanuit het ‘mediapark’ aan het Heuvelplein (Café Van de Burgt) werd een avondvullend programma gedraaid wat door de deelnemers via Zoom-verbinding kon worden gevolgd. Deelnemers konden zich op voorhand inschrijven via de website van de Teugelders én ze konden kiezen voor een bierpakket.

Hilarische momenten
De 5G-Quiz werd gepresenteerd door Prins Luuk XLIX, Prinses Chantal, Adjudant Hanneke, Adjudant Mark Claassen én Stephan van Schijndel die de show opfleurde met leuke, verrassende weetjes. Het was genieten voor zowel de deelnemers als de presentatoren. De 5G-Quiz bestond uit verschillende bingo-rondes, quizvragen en lekkere feestmuziek tussendoor. Op z’n tijd een pauze om even te plassen en al het lekkers weer aan te vullen. Er ontstonden hilarische momenten en de deelnemers werden steeds fanatieker.

Special Delivery
Tijdens de 5G-Quiz konden er allerlei prijzen gewonnen worden. Zo waren er onder meer dozen met tomaten én bouillonblokjes, een levensmiddelenpakket, tegoedbonnen én een echte anti-katerpakket. Deze mooie prijzen werden door het Boerenpaar Janus en Diel dezelfde avond nog overhandigd. “Bij veel adressen stonden de drankjes al klaar, maar het was zo ontzettend druk. Van hot naar her hebben we gereden met onze paard en wagen”, vertelt Janus lachend.

Tijdens deze avond kon er ook gedoneerd worden voor de Jeudgcommissie en de Club van 100. Prins Luuk XLIX zong de donateurs toe als dank voor hun donaties. “Het was een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar”, besluit Prins Luuk XLIX.

De winnaar van de 5G-Quiz was Thijs van der Heijden van blaaskapel Stoudt!

Afbeelding