Afbeelding

Vakantieactiviteiten met Junior Laarbeek Actief

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - De laatste bijeenkomsten zijn de junioren van Laarbeek Actief aan de slag gegaan met het voorbereiden van de activiteiten voor de carnavalsvakantie. De junioren spelen hierbij natuurlijk een grote rol, want zij weten natuurlijk zelf het beste wat voor activiteiten leuk zijn voor de kinderen.

De junioren hebben alle spellen zelf bedacht en gaan deze ook zelf begeleiden in de carnavalsvakantie. Omdat de junioren de activiteiten ook zelf gaan begeleiden en verzorgen moet er natuurlijk geoefend en voorbereid worden. Daarom gaan ze in de bijeenkomsten van junior Laarbeek Actief aan elkaar les geven om dit te kunnen oefenen. Naast de activiteiten van junior Laarbeek Actief zijn er deze carnavalsvakantie natuurlijk ook super leuke anderen activiteiten waarvoor jij je kan inschrijven. Denk hierbij aan: verstop en tik spellen, escape room, apenkooi, James Bond spel of expeditie Robinson. Zit er iets bij wat jou gaaf lijkt om te doen? Schrijf je dan nu in voor de carnavalsvakantie-activiteiten, dit kan tot 25 februari.

Voor de meivakantie-activiteiten zijn ze nog op zoek naar leuke en creatieve ideeën van alle kinderen die op school zitten bij een van hun junioren. Daarom komen er over een aantal weken verschillende ideeënboxen te staan op de scholen waar hun junioren op zitten. Dit zijn: Bernadette, De Raagten, Het Klokhuis, De Muldershof, ‘t Otterke en De Driehoek. Bij de ideeënbox liggen formuliertjes, hierop kunnen jullie allemaal verschillende activiteiten of spelletjes opschrijven die jullie leuk lijken om te doen in de meivakantie. Heb jij een idee? Schrijf hem dan op, stop hem in de ideeën box en wie weet gaan ze jouw spel wel doen als activiteit in de meivakantie! Je kunt je idee ook sturen naar sportcoachlaarbeek@levgroep.nl.