Afbeelding
Foto: Theo Schepers

Geslaagde rij-maar-voorbij receptie Jong Ganzegat

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Jong Ganzegat organiseerde op zondag 20 februari een rij-maar-voorbij receptie voor jeugdprins Joep, jeugdprinses Elin, de jeugdraad, dansgarde en hofnar. 

De rij-maar-voorbij receptie vond plaats in de open lucht op het Onze Lieve Vrouweplein in Aarle-Rixtel. Op het plein waren door de vrijwilligers van Jong Ganzegat partytenten neergezet en ook was het plein mooi versierd met vlaggen, slingers en ballonnen. DJ’s Thijs en Daan (The Partycrashers) luisterden de receptie op met vrolijke carnavalsmuziek.

Veel mensen trotseerden de harde wind en de regen om het prinsenpaar en hun gevolg te feliciteren. Zo kwamen de carnavalsvereniging van Ganzegat met de hofkapel, en de jeugdleden van de carnavalsverenigingen van de Raopers, de Teugelders en de Heikneuters voorbij. Maar ook klasgenoten, familie en buurtgenoten waren van de partij.

De kinderen van Jong Ganzegat hebben enorm genoten van alle belangstelling en danken alle gasten voor hun komst. Speciale dank aan de bewoners van het Onze Lieve Vrouweplein voor de gastvrije ontvangst en de geboden hulp. En nu op naar de carnaval in de ganzezaal, want ze kijken er naar uit!