Dames kwartet Switch
Dames kwartet Switch

Open Podium in het Buurthuis

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Het Buurthuis is op zondag 13 maart is weer open met het ‘Open Podium’. Een middag vol muziek voor liefhebbers van Liederentafel en Barbershop.

Het spits zal afgebeten worden door de Mariahoutse Liederentafel. Nederlandstalige liedjes die iedereen zal kennen en herkennen. Het tweede gedeelte zal bestaan uit Barbershop. Dit is een vier stemmige á capella zangstijl. Deze stijl, die over is gekomen uit Amerika, kenmerkt zich door welluidende akkoorden ‘ringing chords’, waarin nog eens allerlei boventonen te horen zijn, alsof er minstens vijf stemmen klinken. Er treden deze middag twee groepen op; dames kwartet Switch en heren kwartet Unlimited. Zij treden beide regelmatig op en hebben daardoor nationale en internationale podiumervaring. Door de mooie mix van nummers lukt het beide groepen om een optreden tot een onvergetelijke belevenis te maken.

De organisatie is blij deze drie groepen op één middag in het Buurthuis te mogen ontmoeten. Ze hopen dat ze hier veel mensen een plezier mee doen. Zij zien jullie graag op zondag 13 maart van 14.00 tot 17.00 uur in het Buurthuis. De entree is natuurlijk gratis.