Afbeelding

Zeer geslaagde uitwisseling Zonnebloemafdelingen

Activiteiten & Evenementen

Mariahout/Lieshout - Twee keer per jaar organiseren de Zonnebloemafdelingen van Lieshout en Mariahout een middag waarop zij gezamenlijk iets doen voor hun gasten. Afgelopen woensdag was het de beurt van Mariahout en dus werden de Lieshoutse gasten met hun trouwe vrijwilligers uitgenodigd in het Buurthuis van Mariahout.

De ongeveer 80 aanwezigen hebben kunnen genieten van een meer dan fantastisch optreden van de Deurnese troubadour Tonny Wijnands. Geboren op de grens tussen Limburg en Brabant nam hij het publiek mee in een gevarieerde muziekmiddag van Anneke Grönloh tot Andre Rieu en zelfs van de Volendamse Cats tot de wereld beroemde Beatles. Tussen de muziek door grappige verhalen over zijn jeugd, Limburg, Brabant en eigenlijk over van alles wat.

Niet alleen Tonny Wijnands was in vorm, maar ook de gasten en vrijwilligers van beide Zonnebloemafdelingen. Er werd volop meegezongen en de lachspieren werden zeker geactiveerd. Een prachtige middag die zeker eind van het jaar weer een volgende editie zal krijgen, maar dan in Lieshout.