Op vrijdag 17 decemer kan van half 2 tot 4 uur nog een kerstattentie opgehaald worden.
Op vrijdag 17 decemer kan van half 2 tot 4 uur nog een kerstattentie opgehaald worden. Foto: Ton op den Buijs

Excursie en kunstlezing Seniorenvereniging KBO Lieshout

Activiteiten & Evenementen

De Lieshoutse seniorenvereniging bezoekt op dinsdag 29 maart Leenders kachels in Oirschot. Het vertrek is om 9.15 uur vanaf de parkeerplaats aan de Grotenhof. Om 10.00 uur ontvangst met koffie en thee. De excursie duurt ongeveer drie uur. Leenders kachels is een familiebedrijf. De oprichter komt uit Breugel en zijn echtgenote komt uit Lieshout. Het bedrijf ontwerpt en produceert kachels. Ze leveren die in de Benelux en Duitsland. 

Kunstlezing Henri Matisse
Op maandag 4 april 2022 wordt alweer de laatste lezing kunstgeschiedenis van dit seizoen gehouden. De lezing gaat over de schilder Henri Matisse, die leefde van 1869-1954 en veel mooie werken heeft achtergelaten. Hij wordt gezien als de stichter van het fauvisme. Deze stroming wordt gekenmerkt door ruwe kleuren en vrolijke taferelen. Matisse zocht steeds naar perfectie en schoonheid. Zoals gewoonlijk zal Ine Pels weer een mooie presentatie houden via Zoom. Aanmelden voor deze digitale kunstlezing is nog mogelijk. De hand-out wordt digitaal toegezonden. Wilt u deze op papier dan betaalt u €5,00 per keer. U ontvangt de link ongeveer een uur van tevoren. Opgave kan bij Ine Pels via 06-44264189 of 040-2442984. Per email kan ook i.pelsvandeven@gmail.com.

Inloop
KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten, maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur een Inloop in het Dorpshuis waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen voor zo maar een praatje bij een kop koffie en maak kennis met een actieve seniorenvereniging. U bent van harte welkom.