Afbeelding

SkateSwing RC de Oude Molen weer van start

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Na weer een aantal maanden stil te hebben gelegen, kan RC de Oude Molen eindelijk weer een SkateSwing houden. Op zaterdag 26 maart barst het feest weer los, het team van vrijwilligers is er al helemaal klaar voor. De SkateSwing begint om 19.00 en duurt tot 21.30 uur. 

Neem je eigen rolschaatsen/skeelers mee (skateboards en stepjes zijn niet toegestaan). Ook nu, en zeker in deze dure tijden voor iedereen, is besloten om nog steeds de gebruikelijke toegangsprijs te hanteren, namelijk €5,95. Dit is inclusief entree, ranja, chips, snack en een ijsje. Zo blijft het hopelijk toegankelijk voor alle kinderen, want samen bewegen en lol maken is in deze tijden heel erg belangrijk. De vereniging geniet er enorm van om al deze kinderen te kunnen verwelkomen en ook dat er zoveel kinderfeestjes worden georganiseerd. 

Al sinds 2004 is het een maandelijks feestje om zoveel kinderen te mogen begroeten en hopelijk blijft dit nog lang doorgaan. Iedereen kijkt ernaar uit om al die kinderen weer te mogen verwelkomen op 26 maart. Bij grotere groepen is het wenselijk om kaartjes te bestellen via www.rcdeoudemolen.nl. Er is ook losse verkoop aan de kassa. De volgende SkateSwings zijn op 30 april en 28 mei. Hopelijk zien zij jullie op zaterdag 26 maart!