Afbeelding
Foto:

Leuke paasactiviteiten voor kinderen op het Piet van Thielplein

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk – Winkeliersvereniging Piet van Thielplein houdt op zaterdag 16 april tussen 10.00 en 16.00 uur gezellige en leuke paasactiviteiten voor kinderen.

Zo lopen er paashazen rond op het plein die chocolade eitjes uitdelen. De kinderen kunnen geschminkt worden en er zijn tafels waaraan de kinderen zelf eieren kunnen schilderen die ze met Pasen lekker op kunnen smullen. Fotografe Loes van der Staak is aanwezig om alle mooie momenten vast te leggen. De mooiste foto’s kunnen dan bij haar via de website besteld worden.

Kleurplatenwedstrijd
Buiten deze activiteiten om is er ook een kleurplatenwedstrijd waarbij mooie prijzen te winnen zijn in verschillende leeftijdscategorieën, met een hoofdprijs voor de mooiste tekening. De kleurplaten zijn verkrijgbaar bij alle winkels op en rond het Piet van Thielplein. Lever de tekeningen voor zondag 17 april in bij Van Helvoort Boek en Kantoor.

Puzzelspeurtocht
Vind jij het leuk om te speuren? Doe dan mee met de puzzelspeurtocht. In de etalages van de winkels zijn letters verstopt (A4-grootte, met tekst Winkelplein Laarbeek). Weet jij met deze letters de juiste woorden te maken? Dan maak je ook hierbij kans op leuke prijzen en een hoofdprijs. Deelnemen is mogelijk tussen 7 en 16 april. Stuur jouw antwoord voor zondag 17 april in naar info@goedemorgenmedia.nl of doe een briefje in de brievenbus (Piet van Thielplein 23). Vermeld daarbij jouw naam, leeftijd en telefoonnummer.

Met de winnaars van de kleurplatenwedstrijd en puzzelspeurtocht wordt telefonisch contact opgenomen. Zet zaterdag 16 april in de agenda en kom gezellig winkelen op het Piet van Thielplein, waar gezelligheid voorop staat.