Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

Gratis buitenfilm in Aarle-Rixtel

Activiteiten & Evenementen

Aarle-Rixtel - Op de vooravond van Koningsdag (dinsdag 26 april) presenteert het Oranjecomité een openluchtfilm op de Kouwenberg nabij de kiosk in Aarle-Rixtel.

Het is een avonturenfilm van Kuifje en het geheim van de eenhoorn, van Steven Spielberg. Deze is geschikt voor de leeftijdsgroep vanaf 6 jaar en gaat over de nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie. Zij ontdekken een geheim van een oud zeilschip. Spanning en avontuur staan je te wachten op zijn ‘Kuifjes’ meegevoerd in een eeuwenoud mysterie, en geholpen door de moedige Bobbie, de onstuimige kapitein Haddock en de stuntelige detectives Jansen en Janssen. Hij moet slimmer en sneller zijn dan de rest om het Geheim van de Eenhoorn te ontrafelen.

Iedereen is dinsdagavond 26 april van harte welkom bij de kiosk aan de Kouwenberg. De filmt start om 20.45 uur. Op de Kouwenberg staan geen stoelen, dus breng wel uw eigen bankje, krukje, zitkussen of tuinstoel mee! De filmvoorstelling wordt mede mogelijk gemaakt dankzij sponsoring van Laarbeek 25 jaar en het Dorpsplatform. Het oranjecomité wenst iedereen veel kijkplezier!