Cesar Zuiderwijk
Cesar Zuiderwijk Foto: Gregor Servais

St Caecilia opent verkooppunt voor kaartjes Cesar Zuiderwijk

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Kaartjes voor het slagwerkconcert met Cesar Zuiderwijk zijn de komende weken ook te koop in het Dorpshuis. Online is al een flink deel van de toegangsbewijzen verkocht, maar voor wie wil zijn tickets dus tijdelijk ook aan een kassa te koop. Donderdag 14, 21 en 28 april is het verkooppunt geopend tussen 19.00 en 20.00 uur in het Dorpshuis in Lieshout. Wacht niet te lang, want op is op.

De Sounds of Drums is normaal gesproken al een muzikaal feest, maar dit jaar doen de Lieshoutse slagwerkers er dus een schepje bovenop met een gast van wereldformaat. Zuiderwijk is naast de Golden Earring ook bekend als jurylid in SBS6-programma The Tribute - Battle of the Bands. Zuiderwijk treedt 25 juni samen met de Slagwerkgroep op, maar zal ook solo alles uit de kast halen.

Maar er is meer! Het publiek wordt in de theatervoorstelling meegenomen in de wereld van slagwerk en percussie; van de puurste vorm van muziek tot maximaal spektakel. Samen met de aanwezige zangers en zangeressen kan er worden meegezongen met bekende hits en kan het publiek de handen in de lucht gooien met een live DJ-act, ondersteund door de slagwerkgroep.

Kortom: alle elementen voor een spectaculaire en swingende show zijn aanwezig. Laat je onderdompelen in de wereld van het slagwerk en ben erbij! Zaterdag 25 juni, aanvang 20.15 uur; in Muziekcentrum ’t Anker, Beek en Donk. Voor wie niet naar het dorpshuis kan komen om kaartjes te kopen, tickets zijn ook online via www.harmonielieshout.nl verkrijgbaar.