Afbeelding

Supersenioren Beek en Donk eindelijk weer een middag op stap

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Na lange tijd organiseerde Seniorenvereniging Beek en Donk op donderdag 14 april weer een mooie middag voor de Supersenioren: alle 80-plussers en leden die vaak niet meer zo makkelijk meekunnen met uitstapjes. Zij worden op zo’n dag begeleid, indien nodig, en vinden het heerlijk dat ze nu ook een keer ergens geheel verzorgd naar toe kunnen.

De bus vertrok met prachtig weer naar Klein Costa Rica in Someren: een geheel overdekte tropische vlindertuin. Oud Beek en Donkenaar Herman Huijbers is eigenaar van dit bedrijf en ook mensen met rolstoel of rollator zijn daar van harte welkom. Bij aankomst werd de groep gesplitst in tweeën voor een rondleiding door de vlindertuin of eerst koffie met gebak. Na ongeveer vijf kwartier werd er gewisseld. Iedereen luisterde aandachtig naar de uitleg en genoot zichtbaar van de prachtige vlinders, de stokstaartjes, allerlei rondvliegende vogels en de tropische omgeving met fraaie planten en bomen.

Daarna gingen ze richting Lierop waar men een rondleiding kreeg in de neo-romaanse koepelkerk met zijn prachtige glas-in-lood ramen, inspirerende kruisweg en houten heiligenbeelden. Een goed verzorgde, uitgebreide Brabantse koffietafel bij Dave van de Burgt vormde het sluitstuk van een prachtige dag met alleen maar zeer tevreden en blije Supersenioren! Voor meer informatie kunt u kijken op www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.