Afbeelding

Inschrijven Open Laarbeekse Golfkampioenschappen 2022

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Het lijkt allemaal nog ver weg, maar de organisatie van de Laarbeekse Golfkampioenschappen is achter de schermen weer volop gestart met de voorbereidingen voor de 18de editie van de Open Laarbeekse Kampioenschappen. Inmiddels is de datum bekend en zullen de Laarbeekse Golfkampioenschappen dit jaar plaats vinden op vrijdag 9 september. 

Mede gezien het feit dat het hoofdsponsorcontract is komen te vervallen, willen zij als organisatie toch vasthouden aan het all-in concept zoals u van hun gewend bent. Omdat veel golfers hebben aangegeven dat 18 holes op een grote baan voor hen teveel wordt, ontstond tijdens de laatste editie het volgende idee: 9 holes spelen op de golfbaan de Overbrug in Helmond en 9 holes spelen op Landgoed d’n Heikant, Aarle-Rixtel. Lokaler kunnen ze het niet bedenken. Wel blijven ze vasthouden aan het Laarbeeks Golfconcept: green fee, catering in en buiten de baan en tijdens het diner drankjes vrij. All-in prijs voor €80 per deelnemer. 

Zij kunnen maximaal 100 deelnemers plaatsen tijdens dit evenement. Omdat ze ieder jaar kunnen rekenen op een kleine 90 deelnemers willen ze de vaste deelnemers niet teleurstellen. Daarom krijgen de vaste deelnemers 3 weken voorrang op de inschrijving. Er wordt gespeeld volgens het ‘Texas Scramble’ spel in teams van twee personen.

Inschrijven? 
Inschrijven voor vaste deelnemers kan vanaf vrijdag 22 april 2022. Vanaf 27 mei 2022 staat het inschrijven voor iedereen open. Inschrijven kan gemakkelijk via de website: www.laarbeeksegolfkampioenschappen.nl/inschrijven.

Rest het de organisatie nog om u alvast een mooi golfseizoen te wensen en zij zien u graag op 9 september.