De dansende menigte
De dansende menigte

Jubileumfeestavond bij BC Mixed

Activiteiten & Evenementen Sport

Beek en Donk – Een jaar na dato was het dan op zaterdag 16 april eindelijk zover: de jubileumeditie van de feestavond van Badmintonclub Mixed. Omdat de club 60 jaar bestaat heeft de feestcommissie het thema ‘Sixties’ aan de avond gekoppeld. De avond werd nog specialer door de geweldige aankleding, een prachtige loterij en niet te vergeten een grote opkomst.

Rond 20.30 uur stromen de gasten de kantine van sporthal d’n Ekker binnen. Velen daarvan verkleed in de geest van het thema. In totaal zijn er 90 feestgangers aanwezig. Bij binnenkomst krijgt iedereen de kans om loten te kopen, waar volop gebruik van werd gemaakt. Verderop in de zaal staan alle prijzen uitgestald. Dankzij de vele trouwe sponsors van BC Mixed waren er ook dit jaar weer prachtige prijzen te winnen. De blikvanger van de avond was de grote verlichte dansvloer met daarboven de onmisbare glitterbol. De feestcommissie opent de avond met de loterij, of beter gezegd de Tombola. Een keur aan prijzen passeert de revue met als klapstuk niet één, maar twee badmintonrackets. Voorafgaand werden de drie afscheid nemende commissieleden Anja Beekmans, Sonja van Erp en Roger van Lieshout in het zonnetje gezet. En toen was het tijd om te dansen. Van disco tot house en van Nederlandstalig tot pop, alles kwam voorbij. Ondertussen maakten vele gasten gebruik van de fotobooth die naast de dansvloer stond opgesteld. Zo nam bijna iedereen een blijvende herinnering mee naar huis aan deze geweldige avond. Met dank aan de sponsoren, het barpersoneel en niet te vergeten de feestcommissie kan teruggekeken worden op een geslaagde jubileumfeestavond.

Voor meer info over de vereniging en voor foto’s kijk je op bcmixed.nl. Volg de vereniging op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes.